Tuesday, April 04, 2006

Gen-2


Buat pertama kalinya saya melihat kereta Malaysia di RAAF William. Bangga, bangga beritahu orang lain yang ini kereta buatan Malaysia. Ada satu lagi alasan untuk berbangga jadi orang Malaysia di Australia. :D

6 comments:

doBot said...

huh...aku pun berbangga nampak gen2 kat sana. Sapa yang pakai yek? officer ker?

sherrina said...

kualiti Gen2 utk pasaran sana sama ke ngan di pasaran sini? cuba risik2 berapa beza rega di sana dan disini. :)

Izhal said...

Gen2 memang lawa... kereta sebelah yang putih tu apa ye???

BooK said...

walaupun kau kutuk kete msia.
kau ttp bangge kalau nampak lambang proton.
kat cni aku selalu tgk satria GTi.
waja ade sekali
wira 4-5 kali
arena 2-3 kali
aha!

BooK said...

ops.
lupe btau.
next week aku pi melben.
kau kat melben kan?
kau simpan lagi tak no phone aku?

Amir Azmi said...

dobot: Rasanya pegawai, pasal gambar nie di ambil di tempat letak kereta kediaman pegawai.

sherrina: kat sini nilai Gen-2 lebih kurang AUD 14,000.00. Kalau darang denga 2.8, lebih kurang RM 39,200. Lebih murah dari Gen-2 di Malaysia.

izhal: Kereta Ford. kereta Ford antara yang popular kat sini.

book: Hrmm.. nak datang cuti Ester nie.. saya cuti Ester nie, 'bercuti' di Sydney lagi!