Sunday, February 05, 2006

youtube.com

Selepas lawat blog dobot, membawa saya ke sebuah laman web video. http://youtube.com adalah sebuah laman web yang mengumpulkan semua video amatur yang di ambil secara spontan. Video pendek yang datang dari seluruh dunia. Video pendek di atas ini rasanya datang dari Malaysia. Terima kasih kat dobot, semoga terhibur semua.

9 comments:

doBot said...

Hehehehe....best jugak kalau boring2 masuk website youtube tu.

Orang cakap, vclip Numanuma nie budak MMU yang buat. Tapi aku respek jugak la kat diorang nie. Simple tapi best.

Op said...

salam azmi. kau tau tak yang kau menang anugerah weblog baru terbaik geng jurnal 2005? hadiah ada terima tak? kalau belum, tolong contact salina ya at blog dia > http://norsalina.blogspot.com atau email/ym norsalina79@yahoo.com

senarai pemenang anugerah GJ 2005> http://www.jurnal.biz/anugerah.html

Op said...

belum terlambat utk ucapkan. tahniah! :)

Anonymous said...

Dah set kan reminder. InsyaAllah. Jumpa 17hb nanti. :)

-salina-

Anonymous said...

Liney ada dapat video dari budak MMU tu..memang menarik dan terhibur bila tengok

abdullahjones said...

:)

Amir Azmi said...

dobot: betul dobot, terima kasih :)

op: dah ambil dah op. terima kasih.

salina: terima kasih salina :)

liney: aku dah sampai Melbourne dah... hehehe..

abdullahjone: :) :) :)

huda pop said...

btollah tuu.. mmg dak mmu melaka yg wat.. huahua.. tingat aku masa semester lepas.. masa klip ni tgh HOT kat mmu.. budak2 kuar je dr exam hall(masa tu final exam).. kekawan aku p serbu depa ajak amek gambo.. huhuhuu~~ jd artis la pulllakkk!!!

Amir Azmi said...

huda pop: Memang diorang nie kreatif!! well done! well done!