Tuesday, December 05, 2006

Photoshop 7.0

Ramai orang dah pandai sangat guna Adobe Photoshop, saya dah lama dengar tapi baru sahaja belajar. Sekarang baru saya tahu kenapa papan iklan atau muka depan buku dipaparkan dengan menarik sekali!

Di antara gambar-gambar lama yang dijadikan bahan untuk latihan amali!

3 comments:

ron97 said...

wahh..
baru beginner dah hebat mcm ni..
patah hati pro
hahaha

szakif said...

betol kate ron, dah kira hebat la cikgu bleh buat design camtu.. congrats!

Amir Azmi said...

Sekarang nie tengah pulun belajor Photoshop nie, tak la terrer sangat banyaknya 'try and error' jer dan cedok dari laman-laman web yang mengajar macam mana nak buat trick guna photoshop!.

Skang nie rasa nak beli DSLR pulak, cuma tengah pikir-pikir mana nak cari duit nak beli DSLR!