Thursday, August 17, 2006

Happy Birthday Nabilah

Selamat Hari Lahir yang Pertama
Papa dan Mama sayang Humaira' Nabilah.

9 comments:

Anonymous said...

selamat hari lahir
selamat hari lahir
selamat hari lahir .... nabila
selamat hari lahir

semuga dimurahkan rezeki dan dikurniaan kesihatan yg baik begitu juga buat papa & mama

iklas dari
sir issa mohamad ar abrar @ keluarga dari TSA bandar diraja DE

ron97 said...

kalau sayang,
belilah menda ni satu kat rumah.
hahhaha



penjelasan MPK telah dientrykan

arianna adrizal said...

comelnyaaa dia... :D

fusarium solani said...

ala comeinyer humaira,dekat pula birthday humaira dengan alif(panggil makcik ok)birthday alif 19 ogos ni.salam buat papa n mamanya

blackpurple said...

Selamat...selamat...selamat untuk Humaira' Nabilah.

Anonymous said...

Kejap je masa berlalu ekkk...rasanya baru ari tu je aku kasi hang petua nak kejutkan baby minum susu (jentik kat kaki)...dah setahun dah Humaira'

-Liney-

Izhal said...

Selamat ulang tahun :)

BooK said...

amir:
haha. comel. macam aku.
oit. kau dok manjung ke? kau navy ke?
pak cik aku navy.

pssstt.. aku masih terkilan lagi. tak dapat jumpa kau di bumi ostolia hari tu.

Amir Azmi said...

sir issa mohamad: terima kasih banyak-banyak :)

ron97: Dah beli dah, beli baju baru kat Langkawi.

arianna adrizal: terima kasih :) Humairaa' Nabilah tu dalam bahasa Melayu Simerah yang cerdik :)

fusarium solani: Selamat hari jadi juga untuk awak :)

blackpurple: Terima kasih banyak-banyak :)

Liney: Memang sekarang nie masa cepat berlalu, nampaknya kita pun dah semakin berumur. Teringan masa zaman-zaman Matrik dulu!

izhal: Terima kasih banyak-banyak :)

book: hang comel ka? aku bukan Navy, I'm tri service officer. Pegawai Tentera Darat yang berkhidmat dalam tiga perkhidmatan. Saya pegawai pendidikan (darat) sekarang mengajar Matematik dan English untuk penuntut Diploma Teknologi Marin di TLDM Lumut.

InsyaAllah kalau umur panjang, saya belanja awak nasi beriani kata Lumut nie, Nasi beriani paling special kat Lumut nie.