Monday, September 08, 2008

Two Things

My life had been busy for a few weeks ago. It was all about two things. Now, I feel very happy. I can sit again, manage myself peacefully and write about 'two things'!

Lucky me, now I have a new Bibik. Bibik Srinatin from Surabaya, Indonesia. She was arrived from Indonesia on last Saturday. Since then, no more messy rooms and the most important thing, Nabilah and Harith are well manage now. They are eat on time and take a bath at appropriate time!

The other 'great' thing is, I passed CUTE (Computerized Unit Trust Examination) on 18th August. I have part time job now as a Unit Trust Consultant. It is a very challenging job but yet very interesting. So, anybody who likes to know more about unit trust, you can contact me! Trust me, this is the best investment for your retirement. Call me for more info!

6 comments:

is150 said...

Tahniah.... banyak usaha nak buat Unit Trust nih....

fusarium solani said...

Salam,
Salam ramadhan abang amir! Lama hilang rupanya sibuk dengan kerja baru ye!

Tiada gambar-gambar baru?

Anonymous said...

Kesian anak2 ko sebelum ni tak terurus ye..heheheheh....tak pe la..both of you mmg bz. sekurang0kurannya la ni ada orang take care of them....

Selamat berpuasa dan Berbuka

-LIney-

Anonymous said...

Salam,
I just came across your blog..Saya percaya Sdr Amir Azmi adalah Emi yang sy kenal time kecik2 dulu. Terlalu cepat masa berlalu...Sy Marlina kwn Ina..yr sister. Family baik sume?

Apa kabar Ina skrg ? Dah lama sy cari dia..any contact no ?

Amir Azmi said...

is150: Terima kasih, semoga Allah permudahkan usaha saya dalam Unit Trust, ameen. Dah invest dalam Unit Trust?

fusarium solani: Dah up dah, ada kat entry blog dan fotopages terbaru :)

Liney: kalau boleh semua kerja rumah aku nak buat, tapi memang tak mampu. Skang banyak kerja aku dan isteri dah delegate kat bibik. Jadi, skang aku boleh peluk, cium dan dokong anak-anak aku lama-lama... bestnya :)

marlina: Saya rasa saya ingat awak lagi, awak ada sekolah kat sek ren agama sungai besar kan? lama dah masa berlalu. Adik saya sekarang mengajar di sekolah men di Muar, Johor. Dah ada tiga orang anak. Kalau nak no. hp dia, email saya: soup_herba@yahoo.com

Maya said...

Thanks for this great information. TQ =) cenderahati perkahwinan non woven bag